Foloseste timpul pe care il petreci acasa pentru a invata o noua meserie.

curs geneSituația pandemică din țara noastră ne face să petrecem mai mult timp în casă și să nu mai avem acees la toate activitățile pe care le puteam realiza înainte. Accesul ne este restricționat în anumite locuri, precum restaurante, cafenele, centre comerciale, săli de fitness, etc. Majoritatea școlilor și facultăților au cursuri în regim online, astfel că petrecem mai mult timp în interiorul propriei case decât de obicei. Având în vedere și faptul că am trecut la ora de iarnă și că afară se întunecă foarte devreme, avem foarte mult timp la dispoziție.

Nu ar trebui să lăsăm acest timp să treacă pe lângă noi, chiar din contră, ar trebui să profităm de el și să ne dezvoltăm. Utilizează acest timp pentru a te dezvolta și pentru a învăța o nouă meserie profitabilă și frumoasă: aceea de tehnician extensii gene fir cu fir.
Paula Lupu, trainer și tehnician extensii gene fir cu fir, a pus bazele unui curs online extensii gene pentru a ajuta fetele și femeiele care doresc să se redescopere în această perioadă și să învețe să aplice extensii de gene fir cu fir.
Cursul se desfășoară 100% online astfel că poți să participi la lecții chiar din confortul propriei tale case. Vei avea ocazia să înveți bazele teoretice ale acestei meserii, să descoperi tips&tricks și secretele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când aplici gene fir cu fir. Paula Lupu este o persoană caldă, empatică și sociabilă care va fi alături de tine la fiecare pas. Înscrie-te chiar acum la cursul online extensii gene și profită de timpul liber pe care îl ai și pe care îl petreci acasă.
Dezvoltă-te și învață să aplici extensii gene fir cu fir!

Comments are closed.