Gradinita particulara din Cluj-Napoca cu program prelungit. Gradinite de limbi straine: germana, engleza. Avantaje: supraveghere camera video.

PARTENERIAT - STOMATOLOGIE

SCOP: Transmiterea sistematică a unor noţiuni şi cunoştinţe privind problemele de igienă dentară.


PARTENERIAT – JANDARMERIA ROMÂNĂ

SCOP: Educarea copiilor în spiritul dreptăţii, egalităţii, legalităţii, bunătăţii între semeni, constituind un grup partenerial care să promoveze valori comune ale ordinii şi siguranţei copiilor atât pe timpul cursurilor cât şi în afara acestora la nivelul partenerilor implicaţi: decidenţi, oameni ai grădiniţei, preşcolari, familiile preşcolarilor şi cadrele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.


PARTENERIAT – CARREFOUR

SCOP: Asigurarea unui parteneriat între principalii factori educativi din viața copilului- familia, grădiniță, școala și comunitatea. Prin organizarea acestor activități dorim să realizăm un obiectiv foarte important și anume integrarea socială a copilului și apartenența sa la un grup și comunitate. Întreaga activitate să vină în sprijinul educării şi dezvoltării copiilor pe plan fizic, intelectual şi moral.


PARTENERIAT – POLIȚIA RUTIERĂ

SCOP: Cunoasterea de catre prescolari a principalelor reguli de circulatie rutiera. Constientizarea de catre prescolari a pericolelor la care se expun atunci cand ignora aceste reguli.


PARTENERIAT - RONEURO

SCOP: Transmiterea sistematică a unor noţiuni şi cunoştinţe privind problemele de igienăși de viață sănătoasă.


PARTENERIAT – SAVEUR

SCOP: Cunoasterea cofetariei si a laboratorului si importanta acestora in procesul de preparare a dulciurilor. Cultivarea gustului pentru arome, culoare, pentru frumos, exersarea abilitatilor de cofetar, prin activitatile din cadrul parteneriatului. Stimularea interesului pentru munca necasara prepararii dulciurilor.


PARTENERIAT – POMPIERI

SCOP: Receptarea şi respectarea unor norme de prevenire a incendiilor. Cunoaşterea de către copii a mijloacelor de intervenţie pentru stingerea incendiilor. Implicarea părinţilor şi a comunităţii locale în viaţa grădiniţei. Formarea unor valori şi atitudini concentrate pe grija pentru viaţa personală şi a celorlalţi. Familiarizarea copiilor cu efectele benefice şi dăunătoare ale focului.